نمایه نویسندگان

آ

  • آقایی، خدیجه بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]

ا

  • اصغری، علی بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
  • اصغری، محمدرضا تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • امیری، جعفر تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]

ب

  • بابایی، آرش بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
  • بابایی، آرش ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • بروجردنیا، مریم اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]

پ

  • پیله، فاطمه ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]

ت

  • تراهی، عزیز تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
  • توسلیان، ایرج تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]

ج

  • جلیلی مرندی، رسول تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • جمشیدی، کمال تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]

ح

  • حاجی تقی لو، رامین تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • حسینی، بهمن بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]

خ

  • خدامرادی، پیام تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
  • خضری، مسعود تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]

د

  • دولتی، بهنام تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
  • دیالمی، حجت تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]

ر

  • رستگار، سمیه تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
  • رسولی، موسی بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
  • رسولی، موسی ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • روستایی، پروانه بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
  • روستایی، پروانه ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]

س

  • سیاه سر، مصیب تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
  • سیدحاجی‌زاده، حنیفه بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]

ش

  • شکوهیان، علی اکبر بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]

ص

  • صادق پور، صابر اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • صدقیه، وحید بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]

ط

  • طباطبایی، سیده مینا تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]

غ

  • غلامشاهی‌پور، حمیده تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]

ف

  • فرخزاد، علیرضا بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]

ق

  • قاسم‌زاده، راحله ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
  • قلی‌زاده وکیل‌کندی، فهیمه بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
  • قنبری، علیرضا بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]

ل

  • لطیفی‌خواه، ابراهیم تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]

م

  • محمودی، هادی بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
  • مشاری نصیرکندی، عاطفه بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]

ن

  • ناصری، لطفعلی اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • ناصری، لطفعلی بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]

ه

  • همتی، سیاوش تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]